Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Blue Sky Travel

Blue Sky Travel

Na Perštýně 1
110 00 Praha 1
Telefon: 222 220 210
Web: http://www.blueskytravel.cz
Email: sales@blueskytravel.cz

 

Specialista na exotiku a některé ostrovy ve Středomoří přistupuje ke každému klientovi s individuální péčí. Lze kombinovat nejen více hotelů, ale i více zemí, určit si den odletu atd. Nadiktujte nám své požadavky a my Vám ušijeme dovolenou na míru! 
Máte-li speciální požadavky, které by měla splňovat Vaše dovolená, nebo Vám nevyhovuje obvyklá délka zájezdů atd., naše cestovní kancelář Blue Sky Travel je tu pro Vás. Mají-li ostatní cestovní kanceláře přesně nalinkováno, od kdy do kdy musíte odcestovat, v Blue Sky Travel si naopak určujete Vy termín své dovolené. 

Dokonalou relaxaci Vám zajistí naše plážové pobyty. Unikátní jsou také naše poznávací zájezdy, kde se nemusíte strachovat, zda se naplní jejich kapacita a dojde tedy k jejich uskutečnění. Naše poznávací zájezdy koncipujeme individuálně, a to formou cestování s vlastním řidičem/průvodcem v exotičtějších zemích nebo formou fly&drive, kdy Vám zajistíme na místě ubytování a pronájem vozu. Nemusíte se bát ani ceny, je mnohdy výhodnější než u hromadných zájezdů. 

Zájezdy pro rodiny s dětmi

Značnou variabilitu našich zájezdů umožňuje využívání pravidelných leteckých linek, které upřednostňujeme kvůli jejich kvalitě, přesnosti a pohodlnosti před chartery. 
Hotely do naší nabídky vybíráme většinou osobně přímo na místě. Poskytujeme celoroční slevy za včasný nákup až 10 %, záleží na tom, jak dlouho před odletem si zakoupíte svůj zájezd. 

Rádi Vám zašleme naše katalogy. Daleké cesty obsahují pobyty v Asii (Emiráty, Srí Lanka, Maledivy, Indie, Indonésie, Thajsko, Malajsie, Vietnam), Indickém oceánu (Mauricius, Réunion, Seychely) a Karibiku (Dominikánská republika). Katalog pro letní sezonu Cesty Středomořím vč. Atlantiku zahrnuje možnosti dovolené - Kypr, Kréta, Malta a Madeira. Zajišťujeme taktéž letecké víkendy po Evropě nebo letenky do celého světa. 

ČLÁNKY CK:
Stopy slavných na Kypru
Srí Lanka - úchvatná pevnost Sigiriya
Bali - vulkány a deštné pralesy
Dovolená na Maltě - moře i památky
Výlety z kyperského pobřeží

Další kontakty

Slovenská republika
Rajská 15
811 08  Bratislava
Telefon:  +421 252 622 375 
info@blueskytravel.sk

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.