Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Jazykový pobyt na Maltě pro celou rodinu, aneb jak na netradiční dovolenou

Každoroční plánování letní dovolené je pro někoho zábava, pro jiného zase horor. Kam jet, kdy nejlépe jet tak, aby to vyhovovalo všem a nestálo to obrovskou sumu? A hlavně, jak zaručeně zabavit všechny členy rodiny? I to leckdy může být rozhodování na mnoho týdnů. Co takhle letos spojit dovolenou u moře s něčím užitečným, jak pro vás, tak pro vaše děti. Pořád vás nenapadá jak? Přečtěte si tento článek a ihned budete mít jasno.

Malta jazykové kurzy
Foto: Velkolepé skalní útvary a jeskyně, s průzračně čistou vodou, budou jedním z nezapomenutelných zážitků z vaší dovolené.

Proč jet na jazykový pobyt s rodinou?

Každý rok je to to samé, vyberete si dovolenou těšíte se, že si užijete sluníčko, moře a spoustu zábavy. Zabalíte, vše připravíte a s celou rodinou dorazíte na místo, ale jakmile se dostane na konverzaci v cizím jazyce, nadšení z cesty opadne. Proč to tedy nezkusit letos trochu jinak, ale pořád jako celá rodina? Ano, i to je možné. Velkou výhodou jazykového pobytu v zahraničí je, že se jazyk učíte více intenzivně. Jste v novém prostředí, poznáváte spoustu nových míst a lidí, a hlavně si užíváte tu skvělou atmosféru. Po skončení výuky nejdete domů, ale máte tu výhodu, že můžete procvičovat angličtinu se svými novými spolužáky, nebo s nimi vyrazit na pláž. Další velkou výhodou je, že trávíte čas se svou rodinou, ale i tak máte dost času na sebe, protože kurzy bývají rozděleny dle jazykové úrovně a věku. Na večer máte o program postaráno. S rodinou si můžete vyprávět o svých zážitcích a zkušenostech z výuky nebo odpoledních aktivit v rámci školy.

• Utužíte rodiné vztahy
• Spojíte příjemné s užitečným
• Zaručeně najdete program pro každého
• Získáte nové rodinné přátele z celého světa

Malta jazykové pobyty
Foto: Vesnice Pepka námořníka dostane nejen děti, ale i dospělé, svou kouzelnou atmosférou.

Proč jet na jazykový pobyt na Maltu?

Velkou výhodou je, že Malta byla 164 let britskou kolonií a díky tomu je zde angličtina oficiálním jazykem, spolu s maltštinou. To vám umožní mluvit anglicky i mimo jazykové kurzy. Snadno se tak domluvíte v obchodě, v restauraci, nebo v hotelu. Mnoho lidí si myslí, že na Maltě se nenaučí anglicky tak dobře, jako třeba ve Velké Británii, Irsku, Kanadě nebo Austrálii. Ale zdání klame, angličtinu zde vyučují jak rodilý mluvčí, tak velmi kvalifikovaní profesoři z různých koutů světa. Tím se nejen obohatíte po jazykové stránce, ale také kulturní. Získáte nové přátele, poznáte místní kulturu a historii a naučíte se, jak použít jazyk i v reálných životních situacích mimo třídu. Navíc, díky tomu, že je Malta opravdu malé území se můžete po vyučování snad podívat na jakékoli místo zde na ostrově a nikdy vás neomrzí azurově modré moře, kterým se Malta může pyšnit. A hlavně, na rozdíl od Anglie, zde téměř celý rok svítí sluníčko a téměř neprší.

• Naučíte se anglicky v zemi, kde je angličtina oficiální jazyk
• Budete moci procvičovat angličtinu i mimo budovu školy
• Příjemné počasí vám zaručí koupání se v moři od dubna do listopadu
• Se spolužáky si užijete spoustu zábavy nejen ve třídě, ale i na mimoškolních aktivitách v rámci jazykového kurzu

Malta jazykové kurzy
Foto: Město St. Julians vás ohromí svou rozmanitostí a pulzujícím životem.

Proč jet na Maltu?

Malta je nejmenším členským státem EU, díky tomu se na Maltu můžete vydat na jak dlouho chcete a nepotřebujete žádný typ víza. Malta je sice malinký ostrov ve středozemním moři, o rozloze asi 316 km², ale nabízí opravdu mnoho. Moře, rozmanité pláže, pestrá škála aktivit a kulturních památek, noční život, ale i krásná a klidná místa na sousedním ostrově Gozo. Díky své rozloze ji během měsíce můžete projet téměř celou. Tento rok je navíc hlavní město Malty, Evropským Hlavním Městem Kultury, pro rok 2018. na návštěvníky tak čeká mnoho různých vystoupení, koncertů, výstav, tanečních představeních, a to vše za doprovodu skvělého jídla a pití. Pokud máte rádi víno, Malta má dokonce své vinice Marsovin, které vás zcela určitě dostanou svou chutí. Pro milovníky sportů má Malta schované nejedno eso v rukávu. Krajina Goza je oblíbeným prostředím pro cyklisty a díky teplému počasí je Malta velmi oblíbenou destinací pro milovníky běhu. Pro odvážnější je tento ostrov jedním z nejvyhledávanějších území z hlediska objevování podmořského světa. Potápěčské kurzy a školy, zde můžete najít doslova na každém rohu.

• Historické a kulturní památky na každém rohu
• Azurové pláže a rozmanité pláže
• Nepřeberné množství aktivit pro všechny věkové kategorie
• Více jak 300 slunečných dnů za rok

Malta jazykové pobyty
Foto: Pohled na hlavní město Valletta z břehu Sliemy.

Malta jazykové kurzy
Foto: V rybářské vesničce Marsaxlokk si můžete prohlídnout tradiční maltské lodě a ochutnat místní rybí pochoutky.

 

Škola anglického jazyka Maltalingua
Maltalingua
Emailový kontakt pro ČR a SR: j.stockertova@maltalingua.com
Telefonický kontakt: 00356 20161910
Maltalingua School of English - 2
Birkirkara Hill St. Julians
STJ 1141, Malta

- PR článek -

Článek byl zobrazen 3 786 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko